• Voordelige pakketten
    Betaal alleen wat je daadwerkelijk afneemt
  • Vaste instructeur
    Savine, Erwin of Loes helpt je veilig op weg
  • Theoriecursus mogelijk
    2-Daagse theoriecursus in De Ruchte in Someren

Tarieven

Op deze pagina vind je onze voordelige tarieven.

Pakket 1 Pakket 2Pakket 3Los
Aantal lesuren 30 uur 35 uur40 uur -
Theoriepakket Ja JaJa€25
Tussentijdse toets Ja JaJa€185
Praktijkexamen Ja JaJa€220
Pakketprijs €1.810€2.040€2.270-

Heb je meer of minder lessen nodig dan het aantal uren in jouw pakket, dan wordt dit bij ons verrekend tegen de vaste voordelige uurprijs van €46 per uur. Je betaalt dus alleen wat je daadwerkelijk afneemt!

Het CBR verplicht iedere leerling zelf een gezondheidsverklaring in te vullen via mijn.cbr.nl.
De kosten hiervan bedragen €37,80.

Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem hiervoor contact met ons op.

Betalen in termijnen

Wil je niet alles in één keer betalen? Geen probleem, je kunt ook in 2,3 of 4 termijnen betalen. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Theorie

Graag willen wij ervoor zorgen dat onze leerlingen goed worden voorbereid op het theorie-examen. Dit kan op twee manieren:

Theoriepakket
Het theoriepakket is bij alle pakketten inbegrepen en bestaat uit een theorieboek, digitaal theorieboek en een licentie om online 10 uur theorie-examens te oefenen. Indien je deelneemt aan onze theoriecursus, wordt het theoriepakket niet in rekening gebracht.

Theoriecursus
Wij verzorgen 2-daagse theoriecursussen in De Ruchte in Someren. Kijk voor meer informatie op de pagina Theorie.

Tussentijdse toets

De tussentijdse toets wordt afgenomen door een examinator van het CBR in Mierlo en kan worden gezien als een proefexamen. Er wordt een volledige examenrit gereden inclusief bijzondere verrichtingen. Voor deze bijzondere verrichtingen kun je een vrijstelling behalen, welke geldig is tijdens je eerste praktijkexamen. Bovendien krijg je de laatste verbeterpunten mee ter voorbereiding op het praktijkexamen. De tussentijdse toets is niet verplicht, in overleg met je instructeur wordt besloten wat voor jou het beste is.

Praktijkexamen

Het is zover! Na een goede voorbereiding gaan we opnieuw naar het CBR in Mierlo voor het praktijkexamen. Indien je tijdens de tussentijdse toets vrijstelling hebt behaald voor de bijzondere verrichtingen, hoef je dit vandaag niet meer te doen. Na een succesvolle examenrit rijden we met een grote lach naar huis en kan het roze pasje worden aangevraagd bij het gemeentehuis.

Verdien je rijbewijs terug!

Talent op Wielen biedt je nu de mogelijkheid om je rijbewijs terug te verdienen! Hoe dan? Voor iedere nieuwe leerling die je naar ons stuurt storten we maar liefst €50 op jouw rekening. Dit zijn de spelregels:
- Je bent zelf leerling bij Talent op Wielen of je hebt je onlangs aangemeld
- Ook nadat je geslaagd bent bij Talent op Wielen kun je nog een half jaar lang nieuwe leerlingen doorsturen
- De nieuwe leerling komt niet uit een gezin waaruit al eerder iemand zich heeft aangemeld. Dit gezin ontvangt namelijk zelf standaard deze korting van €50
- Je stuurt een mailtje naar Talent op Wielen met daarin de naam van de mogelijk nieuwe leerling, zodra deze zich definitief aanmeldt ontvang je daarvan bericht. Let op: stuur het mailtje voordat de nieuwe leerling contact opneemt met de rijschool
- De nieuwe leerling neemt een pakket af

...dat is alles! Dus ken jij mensen die net als jij hun rijbewijs willen behalen? Broertjes/zusjes, vrienden/vriendinnen, neven/nichten of andere bekenden? Dan dagen wij je uit om je rijbewijs terug te verdienen!Alle prijzen zijn inclusief BTWSavine Nijssen

Dakbord Talent op Wielen

WERKGEBIED

Asten
  Heusden
  Ommel
Someren
  Lierop
  Someren-Eind
  Someren-Heide
SOCIAL MEDIA

Facebook

Twitter

CONTACT

Rijschool Talent op Wielen
Keizersdijk 2
5721 WG Asten

info@talentopwielen.nl
Stuur een bericht

Telefoon: 0610193909

Website door YoungMinded © 2019