• Voordelige pakketten
    Betaal alleen wat je daadwerkelijk afneemt
  • Vaste instructeur
    Savine, Toon, Erwin of Loes helpt je veilig op weg
  • Theoriecursus mogelijk
    2-Daagse theoriecursus in De Ruchte in Someren

Rijopleiding

Bij Rijschool Talent op Wielen begint de rijopleiding met een gratis kennismakingsgesprek.

Daarna kunnen we echt gaan beginnen aan de rijopleiding. Je vaste instructeur haalt je thuis of op school op en dan gaan we aan de gang met de bediening van de auto. Zodra je de auto op een geautomatiseerde wijze bedient gaan we verder met de uitleg van verkeerssituaties. Het is uiterst prettig als je het theorie-examen op dat moment al hebt behaalt. Daarna volgt de grote uitdaging, het is namelijk de bedoeling dat je je dan gaat doorontwikkelen tot een zelfstandige bestuurder.

Zodra je het zelfstandig rijden onder de knie hebt, wordt in overleg met de instructeur een tussentijdse toets ingepland (optioneel). Deze toets wordt afgenomen door een examinator van het CBR in Mierlo en kan worden gezien als een proefexamen. Er wordt een volledige examenrit gereden inclusief bijzondere verrichtingen. Voor deze bijzondere verrichtingen kun je een vrijstelling behalen, welke geldig is tijdens je eerste praktijkexamen. Bovendien krijg je de laatste verbeterpunten mee ter voorbereiding op het praktijkexamen.

Na het verwerken van de verbeterpunten is het zover: we gaan opnieuw naar het CBR in Mierlo, ditmaal voor het praktijkexamen. Indien je tijdens de tussentijdse toets vrijstelling hebt behaald voor de bijzondere verrichtingen, hoef je dit vandaag niet meer te doen. Na een succesvolle examenrit rijden we met een grote lach naar huis en kan het roze pasje worden aangevraagd bij het gemeentehuis.

Rijopleiding Someren, Asten, Heeze

Rijden op navigatie

WERKGEBIED

Asten
  Heusden
  Ommel
Someren
  Lierop
  Someren-Eind
  Someren-Heide
SOCIAL MEDIA

Facebook

Twitter

CONTACT

Rijschool Talent op Wielen
Keizersdijk 2
5721 WG Asten

contact@talentopwielen.nl
Stuur een bericht

Telefoon Savine: 0610193909

Website door YoungMinded © 2019