• Voordelige pakketten
    Betaal alleen wat je daadwerkelijk afneemt
  • Vaste instructeur
    Savine, Toon, Erwin of Loes helpt je veilig op weg
  • Theoriecursus mogelijk
    2-Daagse theoriecursus in De Ruchte in Someren

Over Rijschool Talent op Wielen

Sinds mei 2013 verzorgt Rijschool Talent op Wielen rijopleidingen in Asten en Someren. Vele enthousiaste leerlingen hebben ervoor gezorgd dat Rijschool Talent op Wielen is uitgebreid met de komst van onze rijinstructeurs Toon, Erwin en Loes. Inmiddels staan er dus vier instructeurs en vier lesauto's voor je klaar!


Savine Nijssen

In de zomer van 2012 wist Savine Nijssen het zeker, ze wilde het roer omgooien en doen wat ze al jaren riep: rij-instructrice worden!

Savine wilde rijinstructrice worden maar dan wel alleen in combinatie met haar eigen rijschool. Niet veel later begon ze dan ook aan de opleiding tot rijinstructeur, die succesvol werd afgerond.

Sociaal, gezellig, een tikkeltje serieus en doorzettingsvermogen typeren haar. Haar leerlingen weten waar ze aan toe zijn en worden gemotiveerd als ze er even doorheen zitten. In haar ogen moet de rijopleiding niet alleen een leerzame, maar zeker ook een leuke tijd zijn. Het rijbewijs is voor haar leerlingen namelijk een grote stap richting zelfstandigheid.


Toon

Sinds december 2013 is Toon bij Talent op Wielen in dienst. Toon staat altijd voor zijn leerlingen klaar en is oprecht geïnteresseerd en leeft met zijn leerlingen mee. Toon is een echte strever, hij wil graag dat zijn leerlingen alle vaardigheden tot in de puntjes beheersen. Passie heeft Toon voor bijzondere verrichtingen!


Erwin

Erwin is ons team komen versterken in juli 2014. Met al jaren ervaring in de rijschoolbranche bekijkt Erwin alles vanuit zijn innerlijke rust en humor. Complimenteus en een engelengeduld zijn passende sleutelwoorden voor Erwin!Loes

Loes is in 2015 aan ons team toegevoegd na een succesvolle stageperiode. Savine zocht een enthousiaste vrouw met hart voor haar leerlingen, nou die hebben we gevonden! Loes staat erg positief in het leven en dat brengt ze graag over op haar leerlingen!


De lesauto

In oktober 2016 heeft Talent op Wielen zich in een nieuw jasje gestoken. De vertrouwde Kia Rio's werden ingeruild voor nieuwe Kia Cee'ds. Hiermee hebben we wederom gekozen voor een sportieve, jeugdige en complete lesauto.

Rijden op navigatie

Rijles in Kia Cee'd

WERKGEBIED

Asten
  Heusden
  Ommel
Someren
  Lierop
  Someren-Eind
  Someren-Heide
SOCIAL MEDIA

Facebook

Twitter

CONTACT

Rijschool Talent op Wielen
Keizersdijk 2
5721 WG Asten

contact@talentopwielen.nl
Stuur een bericht

Telefoon Savine: 0610193909

Website door YoungMinded © 2019